Lavorare le uova con lo zucchero, aggiungendo olio e caffè.
Setacciare la farina e aggiungerla al composto, insieme al lievito e alle gocce di cioccolato. Aggiungete anche un pizzico di sale e le nocciole e impastate.
Mettete la frolla tra due fogli di carta forno e stendetela con un mattarello e poi fatela riposare in frigo per almeno un'oretta.
Prendete l'impasto dal frigo e, con l'aiuto dei vostri stampini preferiti, date la forma che volete ai vostri biscotti.
Infornate i biscotti a 180° in un forno già preriscaldato e fateli cuocere finché non diventano dorati. Di norma bastano circa 12 minuti ma, ovviamente, dipende dalla tipologia di forno che usate.
Questo sito web utilizza i cookie per monitorare e migliorare il suo rendimento nel tempo, se accetti noi assumiamo che tu ne sia consapevole.Impostazioni cookieAccettaLeggi di più
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.